| Hannas dizaina studija | |
|
+7Vicky citaliene greta Richie Madafix kriselt maffia 11 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
maffia Glamorous Part
Number of posts : 2465 Age : 31 Sims2 EP : ne1 iPoints : Registration date : 01.07.07
| Tēma: Hannas dizaina studija Otrdiena Jūnijs 24, 2008 6:31 pm | |
| Vārds:Hanna Vecums:23 Instereses:rokdarbi,mūzika,jaunumi pasaulē Kāpēc piedalos:pirmkārt jau lai papildīnātu savas zināšanas par dizainu un lai uzklausītu jūsu vētējumu Mans kabinets,kurā pieņemu pasūtījumus un arī vairākus zvanus dienā no cilvēkiem kas lūdz manu palīdzību un viedokli dizaina jautājumos.Bilde ar dzīvojamo istabu,kura pēc manām domām ir izcili iekārtota un ir īsti "manā stilā".Man patīk istabas veidot krāsainas,dažādām krāsām kontrastējot[nevis dodot priekšroku tikai vienai vai divām dominējošām krāsām],gaišas,ar gaismas objektiem un iespējami daudz zaļumu/augu/ziedu,kas arī padara telpu dzīvīgāku.Dodu priekšroku istabu sienām,kas nav vienādi apdarītas - patīk kā neitrāli sienas toņi mijas ar,piemēram,ķiegeļu sienas apdari otrā istabas galā. | |
|
| |
kriselt Simville Vice president
Number of posts : 2605 Age : 31 Sims2 EP : nav norādīts iPoints : Registration date : 19.07.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Jūnijs 24, 2008 7:12 pm | |
| Fora dizaina studija. | |
|
| |
Madafix Contest n' Fun maker
Number of posts : 907 Age : 31 Sims2 EP : Teikšu godīgi, tādu nav! iPoints : Registration date : 21.06.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Jūnijs 24, 2008 8:42 pm | |
| Not bad! Vienkārša, bet ar odziņām! | |
|
| |
Richie Staff leader, Storytelling Master, Chill out maker
Number of posts : 4412 Age : 33 Garastāvoklis : Dodamies ballēties! Sims2 EP : Seasons, Bon Voyage iPoints : Sasniegumi : \"Hether\" un \"Far Away\" producents Registration date : 07.02.07
| |
| |
maffia Glamorous Part
Number of posts : 2465 Age : 31 Sims2 EP : ne1 iPoints : Registration date : 01.07.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Trešdiena Jūnijs 25, 2008 2:54 pm | |
| Jā. Paldies. Par režģi šoreiz pavisam aizmirsu.Sorry! | |
|
| |
Number of posts : 4412 Age : 33 Garastāvoklis : Dodamies ballēties! Sims2 EP : Seasons, Bon Voyage iPoints : Sasniegumi : \"Hether\" un \"Far Away\" producents Registration date : 07.02.07
| |
| |
maffia Glamorous Part
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Augusts 05, 2008 7:09 pm | |
| Sveiciens visiem.Esmu pabeigusi savu darbu pie mazo bērnu istabas.Tajā izmantoju pietiekami daudz dažādu krāsu un pāris fantāzijas dārza elementus.Liela nozīme istabā ir rotaļlietu plauktam(blokiem),kuros mazie var ērti ievietot savas rotaļlietas.___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ Ar cerībām,ka jums patīk un veiksmes vēlējumiem pārējiem, Hanna | |
|
| |
greta Neighborhood Star
Number of posts : 1052 Age : 31 iPoints : Registration date : 30.06.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Augusts 05, 2008 7:38 pm | |
| man ļooti patīk. tiešām labi. :]] | |
|
| |
citaliene Simville Vice president
Number of posts : 2579 Age : 32 Sims2 EP : visvisādi. iPoints : Registration date : 05.08.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Augusts 05, 2008 9:19 pm | |
| Ir daudz lietu, kas man neiet pie sirds. piem tapetes. varēji vairāk krāsas saskaņot, nevis raibs ar raibu utt. domāju, ka pārāk krāsaini. lai arī varavīksnes krāsās istaba būtu forša, šī pēc tādas neizskatās. | |
|
| |
Vicky Patstāvīgs Simmers
Number of posts : 512 Age : 30 Sims2 EP : Seasons iPoints : Registration date : 14.08.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Augusts 05, 2008 9:57 pm | |
| interesanta istaba! man patiik! | |
|
| |
maffia Glamorous Part
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Augusts 05, 2008 10:12 pm | |
| Paldies. Man vairs neiet pie sirds saskaņotiība.Dodu priekšroku tādiem trakiem&pārgalvīgiem savienojumiem tā lai izskatās interesanti un krāsaini.Man pašai patīk rezultāts. Bēt liels paldies par ieteikumiem un kritiku. | |
|
| |
Flanders Special Exemplar
Number of posts : 1223 Age : 32 Sims2 EP : no sims no party? yeah right ;D iPoints : Registration date : 29.08.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Trešdiena Augusts 06, 2008 9:29 am | |
| mīļa istaba, tapetes ne īpaši labi saskaņotas. | |
|
| |
| |
| |
laurasindija Seniors
Number of posts : 209 Age : 31 Sims2 EP : Visi , pilnigi visi! iPoints : Registration date : 17.04.08
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Piektdiena Augusts 08, 2008 10:00 pm | |
| Man vienigi napatik dazas lietas!! Bet ir ok. | |
|
| |
maffia Glamorous Part
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Pirmdiena Septembris 01, 2008 4:28 pm | |
| Sveiki visapkārt. Nu beidzot mans darbs pie šīs istabas ir gatavs un esmu gatava jums to parādīt.Sākšu ar to,ka šis projekts nebūt nebija no vieglajiem.Man kaut kas īsti nepatika istabas formā - tā bija diezgan neinteresanta,kantaina,tāpēc centos visādi panākt lai tā izskatītos interesantāk.Šoreiz istabas galvenajā lomā - īpaši dizainētā gulta un protams,skapis.Tā,kā tika teikts,ka pārim abiem tīri patīk ķīniskais,bet nebija uzsvērts ka istabas noformējumam jābūt tādam,lai šķistu,ka atrodaties Ķīnā.Tāpēc īstabā ir arī pāris modernu un ikdienišķu lietu&mēbeļu. Lai vai kā,senās Ķīnas greznība ir tas,ko centos šajā challengā jums parādīt.___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ | |
|
| |
Lil-Jude Patstāvīgs Simmers
Number of posts : 526 Age : 29 Sims2 EP : OFB:NL:SEASONS:FT:AL: iPoints : Registration date : 17.08.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Pirmdiena Septembris 01, 2008 6:20 pm | |
| supēr ! Man baigi patīk ! Viss tados vienados toņos .. Baigi labi ! | |
|
| |
maffia Glamorous Part
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Pirmdiena Septembris 01, 2008 6:57 pm | |
| PALDIES. | |
|
| |
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Pirmdiena Septembris 01, 2008 7:21 pm | |
| lielisks pieteikums, paldies tev izskatīsim to izbalsošanā! kur ir pārējie pieteikumi?! dodu laiku vēl 3 dienas, līdz 3. septembrim jābūt gataviem | |
|
| |
greta Neighborhood Star
Number of posts : 1052 Age : 31 iPoints : Registration date : 30.06.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Pirmdiena Septembris 01, 2008 7:28 pm | |
| baigi glīša. | |
|
| |
maffia Glamorous Part
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Septembris 02, 2008 6:02 pm | |
| ak jā. tad jau labi .paldies. | |
|
| |
el4a Simmer Forum hakeris
Number of posts : 636 Age : 29 Garastāvoklis : labais ;)) Sims2 EP : daži. iPoints : Registration date : 16.05.07
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija Otrdiena Septembris 02, 2008 7:28 pm | |
| ljoti skaisti | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Hannas dizaina studija | |
| |
|
| |
| Hannas dizaina studija | |
|